Demonernas hämnd

Demonen Guishen, som länge velat ha skogsrået Lin på sin sida, har nu rustat en armé som för gott ska förgöra det som står i hans väg. Det har blivit dags för den slutliga striden. Lins unika kraft har tagits till en ny nivå och nu har hon modet att själv mäta sin styrka mot demonerna. Hon måste använda allt hon fått lära sig för att gå segrande ur striden. Att använda kritiskt tänkade där hon hela tiden slitits mellan religion och vidskepelse. Men räcker det till?

Demonernas hämnd

12 Responses to Demonernas hämnd

 1. Peter Holm says:

  Hej!
  Läste ut Demonernas hämnd för min nio-årige son igår kväll. Det har varit spännande läsning att följa författarens huvudperson Lin genom denna serie. Det som var mest häpnadsväckande var slutet. Sofia Bergting avslutar serien i bästa M. Night Shyamalan-stil (regissören av bla Sjätte Sinnet, Signs mfl) med ett fullständigt oförutsägbart slut, som lämnar läsaren med starka känslor och i mitt fall vinklar/mål/motiv att diskutera med min son. Jag tänker inte berätta mer för att inte förstöra för andra som inte läst boken/serien ännu. Ett minst sagt djärvt drag från författarens sida jämfört med andra böcker/serier i samma kategori.
  – Peter

 2. viktor says:

  hej
  jag älskar era böker.
  jag har läst alla och dom är jätte bra.
  jag är 10 år och bor i gårdeby bisseberg.

  -viktor

 3. viktor says:

  hej

  jag älskar era böker

  ni är bäst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. viktor says:

  hej Lin.

  dina böker är super bra

  gott nytt år Lin.

 5. dana says:

  älskar dom här böcker

 6. dana says:

  dom är bäst av alla jag har läst

 7. viktor says:

  era böker äger:):):):):):):):)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. viktor says:

  dom är bäst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):):):):):):):):)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):):) ni är värkligen bäst:) jag är 10år och bor i dalarna/borlänge/romme:)

 9. malin says:

  hej jag har läst alla böker och jag älskar bökerna p.s jag har lästen 10 gånger, varför kunde det inte vara en till bok i de dödas rike <3 <3 <3 <3 <3 <3 l love de dödas rike 🙂

 10. Jennifer says:

  Jag ÄLSKAR ERA BÖCKER!!!!! Jag Har läst

  Övergiven värld
  Havdemonerna
  Fasornas port
  och Dödens drottning! NI ÄGER!!!

  Ps: Jag är 10 år :3

 11. daniel says:

  hej jag älskar era böker dom är super bra och jag vill presentera er lin och galina

 12. alex says:

  Jag önskar att ni kan göra fler eller en film men ni äger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *