Nu har Dödens drottning kommit!

Igår fick vi en hel kartong med Dödens drottning. Den blev jättefin =). Finns snart i en boklåda nära dig (förhoppningsvis).

Del fem, Åter till Urskogen är färdigskriven och layoutad. Nu väntar den på textputsning och bilder. Åter till Urskogen ligger dock långt in i framtiden, inte förrän i början på nästa år kommer den. Men såklart kommer du kunna läsa kul saker här på webben. Så fort Dödens drottning står i bokhyllorna kommer du kunna läsa en massa kul om vampyrer i dödens rike. Det är nämligen inte vilka vampyrer som helst som Lin får slåss mot. Twillight och snyggingar, fnys, inte här inte. Här snackar vi skitläskiga demon-vampyrer som flyger runt fast man kapat huvudet på dem. Och det är bara början.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *