Förgöra demon

Den här formeln är speciellt anpassad för Lin. Hon skiljer sig åt på så många sätt från oss människor och en av hennes viktigaste egenskaper är att hon kan dra styrka direkt ur jorden. Hon har en samhörighet med energin som flödar i skogen och bergen som vi aldrig kan komma i närheten av. I Systerskapet använder vi oss av en speciell runa som placeras på demonens panna (om det går annars spring). Runan driver då anden från demonens kropp som livlös faller ihop. Kroppen måste sedan förseglas med magiska amuletter och talismaner för att en ny demon inte ska kunna ta över kroppen.

Lins formel är en variant av denna teknik fast hon behöver inte runan eller direktkontakt utan kan släppa lös energin direkt genom att kanalisera den

Allt hon behöver göra är att koncentrera sig och visualisera hur energin strömmar från marken, genom hennes ben och ut ur händerna på henne. Formeln har även några ord som skall uttalas så tydligt som möjligt även om de viskas fram.

Demon från mörker och ondska
Tillbaks till stoftet
Urkraftens ljus dig utplånar

Med träning och erfarenhet tror jag inte hon kommer att behöva uttala formeln alls, det kommer att bli naturligt för henne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *