Demonvargar

Det här är mytomspunna varelser som dök upp i sägner och sagor långt innan porten till demonernas värld öppnades. Systerskapet har i sina samlingar gamla luntor där demonvargarna beskrivs för första gången. Troligtvis har de sitt urpsrung djupt inne i skogen där de drack av vatten som förgiftats av demonerna innan de förpassades till den andra sidan. Deras kroppar förvreds och deras huvuden fick nästan mänskligt utseende. Det finns berättelser om människor som mött vargarna gåendes på två ben.

Vargarna är fruktansvärt starka och uthålliga. De kan utan vidare problem slita en krigare i småbitar med sina käftar eller klor.

Pälsen är tjock och tovig och under pulserar musklerna. Demonvargarna kan förvandlas och växa i storlek till nästan den tredubbla och blir då i det närmaste oövervinnerliga. I den här formen förbrukar de dock så mycket energi att kroppen inte orkar med mer än några minuter. När all energi är borta faller de döda ner och förvandlas till aska.

3 Responses to Demonvargar

 1. Einar says:

  Hej!jag undrar om ni kan lägga ut lite bilder.
  Det vore jätteroligt!

 2. admin says:

  Hej!

  Det ska vi göra, vi har en massa kul planerat inför hösten!

  Ha det gott

  Peter

 3. Hilda. says:

  😀 😀 😀 🙂 🙂 🙂 <3 <3 <3 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *