Demoner

Demoner är varelser som sovit under bergen och i havsdjupen sedan tidens början. När människorna började befolka jorden steg demonerna åter upp till ytan och långa krig utkämpades.

Människorna lyckades skapa en portal till en annan dimension dit varelserna förpassades. I den andra dimensionen förtvinade de, och deras kroppar förvandlades till stoft. Endast deras andar fanns kvar. Många år senare öppnade en galen munk porten och demonerna svepte över jorden som en dödens vind. De tog de dödas kroppar i besittning för att återigen kunna göra jorden till sitt hem. Städerna förvandlades till spökstäder och demonerna spred sig som en farsot över jordens alla hörn.

Demoner kan anta många skepnader, de är inte begränsade till den kropp de tagit över så länge de har fysisk form. Det är dock en smärtsam process att låta vingar och horn växa ut så de flesta ser ut som människor.

2 Responses to Demoner

  1. hamida says:

    jag fattade ingenting om demoner men att dem farliga………………….min fråga ,finns dem kvar nu i tiden också?

  2. hamida says:

    rädd av dem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *